Grupplicenser

Vill du ge alla dina anställda tillgång till en kurs? Eller är ni en kompisgrupp som delar skrivintresset? Då kan du köpa en grupplicens till vissa kurser.

Om du vill köpa en kurs till fler personer än dig själv kan du köpa en grupplicens. 

Du väljer själv hur många deltagare gruppen ska ha och vilka kurser som ska ingå. Med minst tre deltagare får du rabatt på kursavgifterna, mer rabatt ju fler deltagare (upp till femton).

När gruppen är skapad får ni en egen gruppsida som du hittar på Mina sidor/Mina grupper. Du som gruppledare har även tillgång till en sida för gruppadmininstration. Där kan du lägga till deltagare, mejla deltagarna, se deras kursförlopp och utse fler gruppledare.

Du kan också köpa till fler platser respektive kurser i efterhand. Den som lägger beställningen är betalningsansvarig, så är ni till exempel en kompisgrupp gör ni upp om betalningen er sinsemellan på egen hand.

Gruppdeltagare har samma förmåner som andra kursdeltagare, bland annat bonuskursen Lär dig hantera Word. Av tekniska skäl får gruppen dock inte omedelbar tillgång till den eftersom jag behöver lägga till den manuellt, men det gör jag så snart jag kan.

Grupplicenser-logga

Grupprabatt

  • 20 % från 3 deltagare
  • 25 % från 5 deltagare
  • 30 % från 15 deltagare

Jag har för närvarande tekniska problem med att få grupp­licens­köpen genom kassan, vilket gör att det inte är möjligt att köpa dem direkt på sajten. Men vill du köpa grupp­licenser, mejla mig och berätta vilken kurs du vill köpa, hur många platser och vad gruppen ska heta.

Kurser som kan köpas med grupplicens

Skriv texter som når fram-logotyp

Skriv texter som når fram

En steg-för-steg-utbildning där du lär dig skriva texter som blir lästa. Du lär dig att skriva så att läsaren vill läsa din text, förstår den och vill läsa din nästa text.

Kort om korrektur-logotyp

Kort om korrektur

En kurs där du lär dig effektiva arbetsmetoder för korrekturläsning. Lämplig för en grupp som jobbar med texter tillsammans och till exempel köper in korrekturtjänster eller korrläser varandras texter. 

Så fungerar grupperna

Varje grupp får en egen gruppsida som du hittar på Mina sidor/Mina grupper. På gruppsidan ser deltagaren vilka kurser hen har tillgång till. 

Gruppledaren har även tillgång till en sida för gruppadministration som nås från Mina sidor/Mina grupper (om du är inloggad gruppledare finns det en knapp på sidan som det står Gruppadministration på). Från gruppadministrationssidan kan du lägga till deltagare (så länge det finns platser kvar), mejla deltagarna, se deltagarnas kursförlopp och utse fler gruppledare.

På gruppadministrationssidan kan du även köpa till fler platser respektive kurser. Alla beställningar av grupplicenser betalas i webbplatsens kassa, och den som gör beställningen är betalningsansvarig. Vill ni dela kostnaderna gör ni upp om det på egen hand.

Tänk på att alla som utses till gruppledare har möjlighet att göra tilläggsköp. Eftersom gruppledaren tar upp en av platserna i gruppen finns det ingen ekonomisk vinst av att ha flera gruppledare, utan det bör du bara utse om du vill dela det administrativa och ni är överens om eventuella tilläggsköp.

Gruppadministration

Tjuvkika på kurserna

Alla kursers introduktionskapitel ligger öppna så du kan få en bild av hur kursen är upplagd och du ser vad som behövs för att göra kursen.

Bonus

När du köper en grupplicens får gruppdeltagarna ytterligare en kurs som bonus: Lär dig hantera Word. Av tekniska skäl måste den dock läggas till i gruppens kursutbud manuellt av mig, så det kan dröja någon dag innan ni får tillgång till den.

Frågor

Om du undrar över något, börja med att kolla in Vanliga frågor. Hittar du inte svaret där, mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se.

Pris

Priset på grupplicenserna beror på hur många platser du köper och vilka kurser. På sidan Köp grupplicenser finns ett särskilt formulär där du ser priser och rabatt och kan få en uträkning på kostnaden innan du lägger din beställning i varukorgen.

Du får omedelbart tillgång till kurser du har betalat för, webbinarier bokar du in en tid för genom att mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se. Övriga villkor, se Användarvillkoren.