Aktuell status
Ej anmäld
Pris
kr100
Kom igång
Lär dig hantera Word

Välkommen till kursen Lär dig hantera Word. Det här är en bonuskurs som ingår när du köper andra kurser av mig – men det går också att köpa bara den här. I den här kursen har jag samlat allt jag skrivit om Word i bloggar, nyhetsbrev och andra kurser.

Det är ingen heltäckande Word-kurs, men den fokuserar på det jag märker att många har problem med samt tips som jag själv tycker underlättar skrivandet.

För att skriva är ett hantverk, och till hantverk behöver man verktyg. Verktyg som man behöver lära sig att hantera.

Du har tillgång till kursmaterialet så länge kursen kommer att vara utlagd (jag förvarnar i god tid innan om jag tar bort den), och du kan räkna med att det tillkommer avsnitt allt eftersom.

Kursen är indelad i olika kapitel. I varje kapitel ingår flera avsnitt. En lista på avsnitten ligger längst ner på kapitlets sida, och du kan gå från avsnitt till avsnitt genom en pil nederst på avsnittets sida.

Här nedanför ser du den fullständiga kursnavigeringen – klicka på Expandera alla för att se alla avsnitten. När du går in i kursen ligger den fullständiga kursnavigeringen i högerspalten – klicka på pilen vid ett kapitels rubrik för att se de avsnitt som ingår i kapitlet.

Det första kapitlet ligger öppet för alla, så att du kan få en känsla för kursen innan du betalar för den. Du kan också läsa mer om kursen på en särskild informationssida.

Har du frågor, börja med att läsa på Vanliga frågor. Hittar du inte svaret där, mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se.