Om Skrivbrevet från Evas skrivskola 2019–2020

Omslagsbild: Skrivbrevet från Evas skrivskola 2019-2020

57,00 kr ex moms

Idag är vi alla skribenter vare sig vi vill eller inte. Vill du skriva så att mottagarna läser din text, förstår den och vill läsa din nästa text? Jag har gett ut nyhetsbrevet Skrivbrevet från Evas skrivskola sedan 2015 med skrivtips för dig som vill lära sig att skriva för att bli läst.

De fyra första årens 39 nyhetsbrev finns samlade i boken Skrivbrevet från Evas skrivskola 2015–2018. Den här boken samlar nyhetsbreven från de följande åren, 2019 och 2020. Här får du bland annat tips om hur du lyfter din text med sådant som stilfigurer, textbindning och human touch. Du får också lära dig att uttrycka dig begripligt, hantera Word bättre och korrläsa effektivt.

Liksom i den första boken bygger alla skrivtips på modern skrivforskning och lång erfarenhet. Jag är i grunden journalist, och har utöver eget skrivande alltid arbetat mycket med textgranskning. Sedan 2015 är jag också examinerad språkrådgivare.

Moms tillkommer med 6 procent för böcker.

Ånger­rätten gäller inte på digi­talt inne­håll som e-böcker. Där­för finns det smak­prov att ladda ner för alla böcker.