Webbinarier

Vill du lära dig mer om skrivande genom att delta i webbsända seminarier där du både lyssnar till föreläsningar och själv deltar med frågor och synpunkter?

För dig som vill fördjupa dig i skrivande erbjuder jag webbinarier som jag säljer på två sätt:

  1. Antingen bokar du en plats när jag annonserar ut att jag ska hålla ett webbinarium – du betalar ett fast pris för din plats.
  2. Eller så köper du ett webbinarium för en grupp, till exempel dina anställda eller en kompisgrupp – ju fler deltagare, desto mer rabatt får du.

Innehållsmässigt är det ingen skillnad, utan jag håller samma webbinarium för båda kundkategorierna.

I båda fallen får deltagarna tillgång till en kurs med information inför webbinariet och tillgång till material efter webbinariet. Alla som deltar i ett webbinarium får samma förmåner som kursdeltagare, bland annat bonuskursen Lär dig hantera Word.

 

Grupplicenser-logga

Du kan även få ett web­bina­rium speciellt an­passat för dina önske­mål. Då mejlar du mig så vi kan komma överens om utform­ning och pris.

Tillgängliga webbinarier

Putsa din text-logotyp

Putsa din text så den glänser

Lär dig hur du med korrekturläsning ger din text riktig glans, så att läsaren fokuserar på innehållet och inte på irriterande språkfel.

Så fungerar webbinarierna

Webbinarierna hålls digitalt över Zoom. Som deltagare behöver du ha tillgång till dator, surfplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling.

Jag inleder webbinariet med en eller flera föreläsningsdelar som är förinspelade. Efter varje föreläsningsdel tar vi en stund för frågor.

Webbinariet avslutas med en interaktiv del där du som deltagare får möjlighet att diskutera skrivande och textgranskning.

Du väljer själv hur mycket du vill delta och om du vill ha kamera respektive mikrofon på, men du kommer att få ut mer av webbinariet om du deltar aktivt.

Webbinariet spelas inte in, men du har tillgång till de förinspelade delarna i ungefär en månad efter webbinariet.

webbinarier

Bonus

Alla deltagar på webbinarier får en kurs som bonus: Lär dig hantera Word. Köper du en grupplicens måste den av tekniska skäl dock läggas till i gruppens kursutbud manuellt av mig, så det kan dröja någon dag innan ni får tillgång till den.

Frågor

Om du undrar över något, börja med att kolla in Vanliga frågor. Hittar du inte svaret där, mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se.

Pris

Priset för webbinarierna beror på webbinarium och i vilken form du köper platser. Om du köper en plats på ett webbinarium som jag annonserar ut står det pris i annonsen. Anmälan är bindande.

Om du köper en grupplicens beror det på hur många platser du köper och vilka webbinarier eller kurser du lägger till. På sidan Köp grupplicenser finns ett särskilt formulär där du ser priser och rabatt och kan få en uträkning på kostnaden innan du lägger din beställning i varukorgen.

Du får omedelbart tillgång till kurser du har betalat för, webbinarier bokar du in en tid för genom att mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se.

Övriga villkor, se Användarvillkoren.