Kurser på Moderskeppet

Betalt samarbete

Jag är även frilanslärare på Moderskeppet, Sveriges största utbildningssajt för kreativa, där jag gör onlinekurser kopplade till skrivande. Genom ett betalt samarbete med Moderskeppet kan jag ge dig rabatt på hela kursutbudet (se nedan).

Logga Moderskeppet

Mina kurser på Moderskeppet

Skriv för att engagera

Skriv för att engagera

Lär dig skriva texter som fångar läsaren genom att anpassa texten till din mottagare.

Kursen ligger på Moderskeppet SoMe.

Kurs på gång

Kurs på gång

Jag jobbar som bäst med en kurs om att läsa korrektur i Adobe Acrobat.

Kursen kommer att ligga på Moderskeppet Design & layout.

Medlemskap på Moderskeppet

Bli medlem Moderskeppet

För att få tillgång till Moderskeppets kurser köper du ett medlemskap som du betalar månadsvis eller årsvis, för en eller flera av Moderskeppets sex olika sajter.

Genom mitt betalda samarbete med Moderskeppet kan du få 10 procents rabatt på medlemskapet. Det gäller även dig som har ett pågående medlemskap som du vill uppgradera, till exempel från månad till år eller från en till flera sajter.

Rabatten gäller för din första månad om du tar ett månadsabonnemang, eller ditt första år om du tar ett årsabonnemang.

För att få rabatten klickar du på knappen nedan så kommer du till Moderskeppet och kan välja vilket abonnemang du vill ha. Observera att rabatten syns först när du kommer till kassan.

Vad är Moderskeppet?

Moderskeppet är Sveriges största sajt inom foto, design, video och digital kreativitet. Det är ett gigantiskt läromedel som aldrig tar slut – som medlem har du tillgång till över 400 onlinekurser, och det släpps en ny kurs varje vecka.

Kurserna görs av områdesexperter, alla talar svenska, det finns undertexter till kurserna och du slipper reklam.

Är du intresserad av att skriva finns det kurser både i skrivande, i programvaror och sådant du kan vilja lära dig om du till exempel vill ge ut böcker på egen hand.

Om du börjar med min kurs Skriv för att engagera lär du dig hur du ska tänka för att få dina mottagare att läsa dina texter. Har du inte koll på Word är det väl värt att lägga lite tid på att lära sig det arbetsredskapet.

Sedan kan du lära dig om de olika kanaler du kan publicera texter i, som i sociala medier eller i trycksaker. När du väl är igång kanske du hittar kurser om saker du inte ens visste att du var intresserad av.

Sju olika sajter

Alla sajter Moderskeppet

Moderskeppet är uppdelat på sju olika sajter:

Du kan välja medlemskap för en eller flera sajter – Digitala verktyg ingår dock i alla. Sedan har du tillgång till kurserna när och var du vill, på dator, surfplatta eller mobil.