Presentkort

Här kan du köpa presentkort som går att använda som betalning på sajten. Fyll i formuläret – för frågor, börja med att läsa Instruktioner.

Instruktioner

Om du vill ge bort en webbkurs eller en bok till någon kan du köpa ett presentkort så kan den personen lägga en beställning och lösa in presentkortet i kassan. Du köper presentkortet på den här sidan.

Jag använder tjänsten Gift Up för att sälja presentkorten. Du kan köpa presentkort till någon annan eller till dig själv, för en summa du själv väljer (minsta summan är 10 kronor).

Om du vill kan du skriva ett meddelande till personen som får presentkortet, till exempel vilken bok eller kurs du tycker att hen ska köpa.

Du kan välja att mejla presentkortet till mottagaren eller få det skickat till dig som en pdf som du kan skriva ut.

Du kan dock inte reservera presentkortet för någon särskild produkt utan den som får det väljer vad hen vill köpa. Hela beloppet behöver inte användas vid samma köp utan kan delas upp.

Presentkortet gäller för allt som säljs på sajten genom den ordinarie kassan. Undantaget är pappersböcker, som jag säljer via book-on-demandtjänsten Publit.

Presentkorten gäller i 12 månader. Har giltighetstiden gått ut utan att hela summan har använts återbetalas ingenting.

Skattemässigt är presentkortet en så kallad flerfunktionsvoucher, och på sådana utgår ingen moms. Följaktligen står det inte heller någon moms på kvittot.