Välkommen till kursen Så skriver du ditt nyhetsbrev. I den här kursen får du lära dig att skriva nyhetsbrev som når ut till dina mottagare, och på köpet får du en modell att följa som gör att det kommer att gå lättare och snabbare för dig att skriva nyhetsbreven.

Du har tillgång till kursen dygnet runt i sex månaders tid. Kursen är helt webbaserad så det ingår ingen personlig skrivcoachning, men den finns också i en variant med skrivcoachning vid tre tillfällen: Så skriver du ditt nyhetsbrev – med skrivcoachning.

Om du har köpt den här kursen och inser i efterhand att du skulle vilja ha coachningen kan du mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se så löser vi det.

Kursen är indelad i olika avsnitt. I varje avsnitt ingår flera lektioner. En lista på lektionerna ligger längst ner på avsnittets sida, och du kan gå från lektion till lektion genom en pil nederst på lektionens sida.

Här nedanför ser du den fullständiga kursnavigeringen – klicka på Expandera alla för att se alla lektionerna. När du går in i kursen ligger den fullständiga kursnavigeringen i högerspalten – klicka på pilen vid ett avsnitts rubrik för att se de lektioner som ingår i avsnittet.

Har du frågor om kursen, börja med att läsa på Vanliga frågor. Hittar du inte svaret där, mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se.

Logotyp för kursen Så skriver du ditt nyhetsbrev
KÖP KURSEN