Aktuell status
Ej anmäld
Pris
1 000 kr
Kom igång

Välkommen till kursen Så skriver du ditt nyhetsbrev. I den här kursen får du lära dig att skriva nyhetsbrev som når ut till dina mottagare, och på köpet får du en modell att följa som gör att det kommer att gå lättare och snabbare för dig att skriva nyhetsbreven.

Du har tillgång till kursen dygnet runt i sex månaders tid. Kursen är helt webbaserad så det ingår ingen personlig skrivcoachning, men den finns också i en variant med skrivcoachning vid tre tillfällen: Så skriver du ditt nyhetsbrev – med skrivcoachning. Om du har köpt den här kursen och inser i efterhand att du skulle vilja ha coachningen kan du mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se så löser vi det.

Bonus: När du köper den här kursen får du ytterligare en kurs som bonus: Lär dig hantera Word.

Kursen är indelad i olika kapitel. I varje kapitel ingår flera avsnitt. En lista på avsnitten ligger längst ner på kapitlets sida, och du kan gå från avsnitt till avsnitt genom en pil nederst på avsnittets sida.

Här nedanför ser du den fullständiga kursnavigeringen – klicka på Expandera alla för att se alla avsnitten. När du går in i kursen ligger den fullständiga kursnavigeringen i högerspalten – klicka på pilen vid ett kapitels rubrik för att se de avsnitt som ingår i kapitlet.

Det första kapitlet ligger öppet för alla, så att du kan få en känsla för kursen innan du betalar för den. Du kan också läsa mer om kursen på en särskild informationssida.

Har du frågor, börja med att läsa på Vanliga frågor. Hittar du inte svaret där, mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se.

Logotyp för kursen Så skriver du ditt nyhetsbrev

KURSINNEHÅLL

Expandera alla
KAPITELINNEHÅLL
0 % slutfört 0/1 avsnitt